Om

doreen.dk

Glæden ved at skabe

 

Hvem er doreen.dk?

 

Doreén Tügel Carstensen (f. 1965) -

 

Jeg elsker at tegne - Jeg elsker at opdage streger der danner historier i de mennesker jeg møder, de dyr eller landskaber jeg passerer.

 

Jeg ser mig selv som betragteren, der lader sig betage, af de vinkler der ligger under det man umiddelbart ser - detaljen.

Detaljer jeg overfører til lærred, papir, skulpturer.

 

Selv om jeg egentligt er et meget privat menneske nyder jeg både at arbejde på værkstedet derhjemme og sammen med andre kunstnere i forskellige sammenhænge, lige som jeg synes det er en en gave at udstille. Feedbacken når andre ser og måske genkender mine historier i de værker jeg udstiller.

 

Det handler om glæden ved at skabe.

 

For at udvikle mig som kunstner og blive udfordret på mine vinkler har jeg den store glæde, ugentligt at mødes med Pia Rauff ( www.piarauff.dk ) og udforske vinkler og historier i lokalområdet eller hvor vores finurlige univers af streger synes vi skal drage hen :-)

Der ud over er jeg også med i kunstnersammenslutnigen Stiplet og kunstnersamarbejdet Many Arts.

Jeg har modtaget undervisning i Croquis ved Fadavi - Skolen for Kunst & Design, Grafisk tryk ved Verner Brems - Skolen for Kunst og Design samt abstrakt maleri ved Verner Brems - Skolen for Kunst & Design.

 

Følg også med på nedenstående links eller på Instagram.

Copyright © All Rights reserved Doreen.dk