Om

doreen.dk

Glæden ved at skabe

 

Hvem er doreen.dk?

 

Doreén Tügel Carstensen (f. 1965) -

 

Jeg elsker at tegne - Jeg elsker at opdage streger der danner historier i de menneskerg situationer jeg møder. Eller i de dyr eller landskaber jeg passerer.

 

Jeg ser mig selv som betragteren, der lader sig forundre, af de vinkler der ligger under det man umiddelbart ser - detaljen.

Detaljer jeg overfører til lærred, papir, skulpturer.

 

Selv om jeg egentligt er et meget privat menneske nyder jeg både at arbejde på værkstedet derhjemme og sammen med andre kunstnere i forskellige sammenhænge.

Feedbacken når andre ser og måske genkender mine historier i mine værker underbygger for mig de historier jeg selv oplever.

 

Det handler om glæden ved at skabe.

 

For at udvikle mig som kunstner og blive udfordret på mine vinkler har jeg den store glæde, at sparre med Pia Rauff ( www.piarauff.dk ). Vi udforsker vinkler og historier i lokalområdet eller hvor vores finurlige univers af streger synes vi skal drage hen :-)

 

Der ud over er jeg også med i kunstnersammenslutnigen Stiplet.

 

Jeg har modtaget undervisning i Croquis ved Fadavi - Skolen for Kunst & Design, Grafisk tryk ved Verner Brems - Skolen for Kunst og Design samt abstrakt maleri ved Verner Brems - Skolen for Kunst & Design.

Copyright © All Rights reserved Doreen.dk